Z-Rock обяви безплатни билети за Summer Chaos Festival в Бургас

Радио Z-Rock обяви допълнителни награди за "Игрите на града" в Бургас, които ще се проведат тази събота (13 юни) в Морската градина пред Пантеона.

Към вкуснитe награди от Nestle lion, тениски, шапки, раници, на жребият ще бъдат раздадени и 3 билета за Summer Chaos Festival. Билетите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, но за тях ще могат да се борят само участниците в игрите. Всеки може да спечели, независимо от това как се представи в игрите и на кое място е завършил неговият отбор.

 Стрелба с лък, лъвски скокове , придвижване със саморъчно направен сал - това са само част от състезанията, включени в първия сезон на инициативата "Игрите на града".  Бургас е един от четирите български града, които ще посрещнат първия сезон на мащабното приключение.

С посланието "Освободи дивото в себе си!" състезанията ще се проведат  четири последователни часа, а за да освободят дивото в себе си и да станат част от "Игрите на града", участниците трябва да се регистрират в специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg.

Всеки играч може да се запише индивидуално, като на мястото на събитията ще бъдат сформирани отбори.

В голямото състезание ще се включат над 60 участника, които ще се състезават за купата в първия сезон на "Игрите на града", както и много други награди. Подготвени са специални изненади за публиката.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com