Бургаски поет хули в поема дявола Меркел и ислямските завоеватели (ВИДЕО)

Махай се, щом си тъй проста, не си ти ангел, а дявол, написа Стоимен Стоименов, след като митрополит Амвросий разкри, че пришълците горят икони и предупреди, че Гърция загива

Димитър МИШЕВ

Бургаският поет Стоимен Стоименов заклейми в поема дяволиите на канцлера на Германия Ангела Меркел и на аверите й от България и целия Европейски съюз, заради които християнските ценности бяха подменени и се стигна до резила в Кьолн. След като група от 1000 разгонени диваци, дошли от страни, където на жените не се гледа като на човешки същества, посегнаха на девойки в Германия, дори и на най-големите почитатели на изкукалата бабка от Хамбург и на мултикултурализма осъзнаха, че има нещо гнило в доктрината им за „мирното“ съжителство на много на брой различни култури. Все още обаче се намират евроидиоти и у нас, и в съседна Гърция, които не осъзнават какво се случва в побъркана Европа. Баба Меркел и мултикултурализмът, които унищожават европейските народи, вдъхновиха Стоименов да напише поема и да им я посвети.

С нея той обра по време на Петъчното поетично шоу с Тома Троев овациите на публиката в Морското казино. 

Пред репортер на в. „Компас“ поетът-бунтар, сатирик, карикатурист и артдесидент сподели, че стиховете се родили, след като е бил шокиран от обръщението на митрополит Амвросий, в което разкрива, че пришълците горят икони и предупреждава, че Гърция и православният свят загиват. Мигранти хвърлят реликви в огъня, за да се греят, казва Калавритският владика. Думите му са публикувани в портала agionoros.ru.

„С всеки изминат ден става все по-очевидно, че „имигрантите“, „бежанци“ или „нелегални“ са завоеватели на Гърция. А политическата система ги приема, защитава ги и им създава благоприятни условия! И никой за нищо не се безпокои…“, възмущава се митрополитът.

„Един от министрите от управляващата партия СИРИЗА онзи ден каза откровена глупост: „С помощта на имигрантите ще се реши демографският проблем в Гърция“ /Същото, каквото каза и в България една известна „българска“ политичка – еврейка!?/. Както виждаме, правителството защитава завоевателите на страната ни. А междувременно завоевателите — преселници вече започнаха разрушителното си дело. Те свалят икони от стените на храмовете и параклисите и ги хвърлят в огньове, за да се греят. От митрополит Серафим в пристанището на Пирея те поискали да свали православния си кръст. В град Кавала нелегалните имигранти – мюсюлмани свалили от стените на училището иконата на Света Богородица и настоявали да не звънят камбаните!…“, разказва Амвросий, цитиран от православния сайт pravoslavie.ru.

В Евкарпия, Солунски окръг, мюсюлмани раздавали брошури на гръцки, със следното съдържание: „Гърци, повярвайте на думите на пророка Мохамед, за да се спасите. Войната дойде във вашата страна. Кръвта на неверните ще се лее като река. Подпис: Воини на Аллаха“, добавя владиката.

„По държавната Гръцка телевизия вече пускат новини на арабски! Събуждайте се! Съвземете се от летаргичния сън! Вижте какво се случва около вас! Гърция загива! Ние умираме бавно. Загива православната ни и национална идентичност! Нима искате да се предадете без бой? Замислете се!“, зове митрополит, който като поета-бунтар Стоимен Стоименов не се свени да изобличава делата на политическия елит.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ НА В. „КОМПАС“


 

Лъже – Ангела

Като за първи април 

Меркел ни заблуждава,

че не е страшна ИДИЛ,

а е кротка ислямска държава...

Че кротки били бежанците -

гладни ще стават и лягат

и няма да харчат парите,

които на нас се полагат...

Че само екскурзии кратки 

идват в Европа да правят,

след кратка почивка в палатки

обратно ще се отправят...

Даже и ще ни почерпят

с локум, баклава и шербет,

а не с атентати да трепят

в чест на Аллах, Мохамед...

Ангела Меркел, ти скъпа,

от унеса се събуди

защо ли си толкова тъпа

и Европа потапяш в беди?!

Виж тази сган от араби -

която война уж я прати,

как трепе, изнасилва и граби

и плаши със атентати!

В Бургас и в Брюксел, в Париж,

кръвта на невинни проляха,

тъгата на близките виж,

дай съвет за живот във заплаха!

Ти всички в Европа ги каниш,

„елате и ще сте блажени“,

че няма ти да ги храниш,

а хората обикновени!

Меркел, теб избрал е на поста 

народът – на теб се надявал,

махай се, щом си тъй проста,

не си ти ангел, а дявол!!!

23.03.2016

Стоимен Стоименов

 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com