Възраждането на България започва от Бургас, феномени и учени се събират в Операта

 Диана Дафова и Коцето Калки, Володя Стоянов – Войводата ще пеят за „Величието на българския дух“

Уфолозите проф. Стамен Стаменов и Ценко Симеонов, историкът проф. Божидар Димитров ще са сред лекторите на V Национална конференция „Българската земя – свещена и божествена“

Димитър МИШЕВ-в. "Компас"

Възраждането на България започва от Бургас. Феномени и учени ще излязат днес на сцената на Операта, за да участват в V Национална конференция „Българската земя – свещена и божествена - Величието на българския дух“.

Целта на форума е активиране и сплотяване на българския дух в България и по света, мотивиране на българите за здравословен и осъзнат живот, добротворство и подаване на ръка на всички нуждаещи се да укрепят духа и здравето си, обявиха организаторите. 

 Конференцията ще бъде открита с няколко патриотични песни

Хорът на нефтохимиците от Бургас с ръководител Веселин Тодоров ще ги изпълнява. На сцената ще излязат и попзвездите Диана Дафова и Коцето Калки, заедно с изпълнителят на народни песни от македонския край Володя Стоянов – Войводата, ДФТС на ДНА – Бургас с ръководител Бойчо Янев, с оперната певица Розалина Касабова, Родопският дует – Емил Чолаков и Надежда Пашова и др.

От 9:30 до 19:30 часа в Държавна опера Бургас ще продължат дискусиите за величието на българския дух и за свещената българска земя. В конференцията ще участват историкът проф. Божидар Димитров, авторът на „Големият заговор срещу българите“ Христо Маджаров и съпругата му Галя, която пък е известна с книгите си “Златна България” и “19-ят Път. Българските царици на Граала”. Докторът на Богословските науки Константин Златев,  социологът доц. Иво Христов, военният специалист полк. Николай Марков, известният композитор, музикант, журналист, икономист и автор на фантастични разкази Валентин Стамов също ще участват като лектори в националната конференция. Уфологът проф. Стамен Стаменов ще говори за величието на българския дух, а Камен Филипов - за Енергоинформационна медицина, за здравословен живот и за системата за самооздравяване Па Йдаладжин. Във форума ще участва и Ценко Симеонов, който е сред най-известните уфолози у нас. Наскоро той показа пред наш репортер 

 снимки на НЛО, което е снимал над мостика в Бургас

Преди десетина години в нашия град той показа череп на извънземно, което е открил в Асеновград. Според тези, които са изследвали находката, тя няма аналог в историята на гръбначната фауна. Уфологът споделя, че е виждал извънземни, качвал се е дори на техен кораб. Съществата, с които е контактувал, са от Космическата галактическа конфедерация, която 

 има мисията да спре заробването на планетата ни

В интервю за Флагман.БГ наскоро, той разказа за рептилите и грейовете, които се опитват да колонизират Земята, създавайки хибридна раса. Затова те отвличат около 2 млн. души годишно. Правят с тях чудовищните експерименти. „Нещата обаче вървят към своя предизвестен край. Управлението на планетата ни не е от хора, а от рептили. Лично съм ги виждал на два пъти. Идва денят, когато всичко ще се изясни. Това ще стане до 50 години“, прогнозира уфологът, който от няколко години живее в Бургас.

Той твърди, че представителите на Космическата галактическа конфедерация, с които контактува, се стремят да запазят хората, които са готови да продължат напред еволюционното си развитие. Те всъщност са създателите на Шестата раса, която ще съблюдава енергията на Земята и синхрона между Космоса, Вселената, планетата и съществата. Идеята е те да противодействат на биороботите, които рептилите и другите войнствени извънземни цивилизации създават. 

 Архангел Михаил опростил на България 150 робски години?

„Родината ни още щеше да е поробена, ако самият Архангел Михаил не ни бе опростил 150 робски години. Помогнато ни бе свише и това стана благодарение на подвига на нашите прадеди, които показаха на връх Шипка, че сме жив народ“, заяви наскоро в предаването „Дневници на уфолога“ по телевизия СКАТ проф. Стамен Стаменов. 

„Благодарение на чутовен акт на опълченците, на България й бе помогнато свише. Леля Слава каза, че Архангел Михаил опрости 150 робски години на нас българите“, уточни уфологът.

„Българските опълченци доказаха на какво е способен българският дух. Да не забравяме и какво направи хан Тервел през 716 година, спасявайки нещастната Западна Европа! Тя съществува благодарение на това, че още тогава българската армия я спаси от жестокия ислям. Сега обаче родината ни се намира в най-трагичното положение, в което е изпадала. Трябва да вземем съдбата в ръцете си!“, заяви Стаменов в авторското си предаване по СКАТ.

Срещата с проф. Стаменов и неговите приятели ще е вълнуваща и вероятно дори и 12-те часа, предвидени за дискусии, ще се окажат недостатъчни, както се случи в края на ноември, когато градът ни пак бе домакин на подобен научен форум.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com