„Приказки за...струнни инструменти” представят в Музикалното в Бургас

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” стартира новата 2017 година с един от най- атрактивните концерти, които влизат в програмата „На концерт в сряда”.

„Приказки за...струнни инструменти” ще бъде едно много забавно пътуване на въображението, по време на което зрителите ще попаднат в света на както традиционни, така и необикновени инструменти , като цигулка, виола, виолончело, контрабас и китара.

Грациозни и капризни, нежни или закачливи, понякога весели, понякога плачещи, но винаги много различни, струнните инструменти ще се превърнат в човешки гласове в ръцете на изпълнителите.

На сцената ще излязат децата от класовете на преподавателите Румяна Драголова, Елена Клеппе, Желю Стоянов, Паоло Бошев, Жасмина Чернева, Виолета Петрова, Деметра Минкова и Стоян Маринов.

Навигатори в приказните истории ще бъдат артистите от класовете по Актьорско майсторство с преподавател Даниела Георгиева.
В програмата са включени произведения на Вагнер, Моцарт, Пиацола, Форе, Шамиц, Джоплин и др.

Поредицата „Приказки за ...” се осъществява в рамките на проекта „На концерт в сряда” , тази сряда – 18 януари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com