Белослава пее премиерно „Лятото зад ъгъла“ в Бургас на 6 септември

На концерта Summer Jam в Летния театър тя заедно със своите звездни приятели Орлин Павлов и Любо Киров и още 11 елитни музиканти, водени от маестро Живко Петров, ще обяви символичния финал на Лято 2014

На 6 септември поп звездата Белослава ще зарадва феновете си в Бургас не само с любими хитове като „Две луни” и „Слушай ме“, а и с нови песни, които ще прозвучат за пръв път на бургаска сцена. Те са част от предстоящия й албум „Времето за мен си ти“, който трябва да е готов към края на годината. Три от песните вече имат своите видео версии. Всеки един клип е заснет от различен режисьор. Досега по песните от албума са работили като режисьори Васил Стефанов  - „Времето за мен си ти“, Темелко Темелков – „Няма“  и студентите фотографи от студио „Лампа“, които направиха мейкинг клипа „Лятото зад ъгъла“.

Предстои в работата по алблума да се включат Виктор Чучков и Иван Москов, с когото Белослава е реализирала вече два клипа. Сред тях е и най-популярното видео на певицата – дуетът й с Орлин Павлов „Всяка година по същото време“, който също ще чуем на концерта на 6.09.

„Лятото зад ъгъла“ ще е едно символично вземане на довиждане със сезона на морските приключения. Впрочем за Белослава лятото наистина значи море. Наскоро тя се завърна от любимите си места за лятна ваканция в Гърция. Стоплена от обичта на публиката във Варна, която посрещна с ентусиазъм концерта от проекта Summer Jam , певицата се готви с вълнение за срещата си с Бургас.

Концертът в Бургас е на самия Ден на Съединението на България и ще отбележи българския празник с българска музика. На сцената на Летния театър заедно с Белослава ще излязат Орлин Павлов и Любо Киров. Обединяващата фигура на Summer Jam е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за този приятелски проект нови аранжименти на любимите хитове. 

Приятелският кръг всъщност ще бъде доста по-широк – на сцената ще бъдат и JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни, заедно с гостите - китариста Ангел Дюлгеров и тромпетиста Росен Захариев – Роко. Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост – перкусионистът Калин Вельов. 

Summer Jam  е организиран от агенция Елит Мюзик с любезното съдействие на Община Бургас, с подкрепата на хотел „Аква“ и с медийното партньорство на радио N Joy, BG радио и радио Powеr FM. 

Цените на билетите са от 15 до 30 лв. Специална ВИП зона е с цени от 40 лв.

Билетите за Summer Jam могат да се купят от мрежата на Ивентим и в интернет от www.eventim.bg. Касите в Бургас са: Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, касата на Драматичния театър на ул."Александровска", Германос, Пикадили Изгрев, бензиностанции OMW. За информация и доставка на групови билети: Агенция Елит Мюзик, тел. 0888 322 398 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com