Николай Дубаров отбелязва 60-годишнината си с "Визуални споделяния"

Николай Дубаров ще отбележи 60-годишнината си с изложба в родния Бургас. Творбите му ще бъдат експонирани в галерията на Дружество на художниците. Откриването ще е на 23 април от 18.00 часа.

Николай Дубаров работи изключително в областта на монументалните изкуства - мозайка, витраж, фреско, секо, монументална пластика, интериорен и екстериорен дизайн. Професионалните му търсения са свързани с намирането на съвършения синтез между архитектурата и изобразителното изкуство, хармония, която е в основата на неговото творчество. За това отделните му произведения винаги са неразделна част от средата, в която се намират, а цялостните интериори и екстериори, които създава са едни завършени произведения на изкуството.

Авторът е реализирал над 30 самостоятелни монументални произведения в различни техники, цялостния дизайн на множество обществени и публични пространства, офиси, хотели, ресторанти и частни домове, най-новите, сред които са в Бургаски Свободен Университет, Крайморски парк Царево, Дружество “Нефтохим” АД Бургас, Комплекс “Макси” София, Хотел “Явор Палас” Слънчев бряг, Комплекс “Манастира” Св. Влас, Хотел “Мираж” Бургас и много други. Участвал е в множество изложби и конкурси на национално и международно ниво.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com