Представят в Бургас новата книга на Захарин Захариев

В книжарница „Хеликон” в Бургас днес от 18 часа  официално  ще бъде представена новата книга „Парадоксът мама или не е възможно да не мога да надскоча дъгата” на писателя-юрист Захарин Захариев, която наскоро излезе от печат в издателство „Дамян Яков” – София.

Книгата ще бъде представена от Пеньо Костадинов, доктор по философия, автор на предговора. Свои впечатления от текста ще сподели и проф. д-р Валери Стефанов, известен български писател, литературовед и професор по история на българската литература в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Захарин Захариев е роден на 4 август 1961 г. в град Царево. Завършва специалност „Право” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

В момента е съдия в Окръжен съд - Бургас. Автор е на пиесата „Така обичам, че ми иде да крещя”, поставена през 1998 г. на сцената на Драматичен театър „Адриана Будевска” – Бургас, и на стихосбирките „Прокълнатата възможност за подобие” (2000), „Възможност за подобие, благословена” (2004) и „Присъни ми се, че живея” (2005).

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com