Поет рисува в медитация далечни светове, картините му са лечебни

Милен Стоянов, който на Бъдни вечер навърши 32 години, е дошъл с мисия да ни покаже красотите на Вселената. Радиестезист от Бургас замерил 99% целебна енергия в творбите му

Димитър МИШЕВ

Поетът Милен Стоянов рисува в състояние на медитация на тета ниво далечни светове, а радиестезист от Бургас определя картините му като лечебни. На графики, които бяха показани наскоро в предаването на Стамен Стаменов „Дневници на уфолога“ по телевизия СКАТ, са нарисувани енергийни портали и измерения.

Феноменът, който точно на 24 декември навърши 32 години, се върна от Лондон в Бургас, за да участва в предаване, посветено на силата на човешкия дух. Той нарича своя стил йога арт. Творецът не продава картините си, защото те са вселенски, т.е. безценни. Не може да продадеш едно късче от Вселената, добавя той.

„Нещата, които ще разкажа, трудно ще бъдат смлени от традиционно мислещи хора, но това не означава, че няма хора, които да ги разберат. Когато бях на 2-годишна възраст, бях отвлечен от извънземни. Всъщност два пъти са ме водили в други светове. На моята ранна детска възраст бях 

получил инициализация от висши духовни същества,

 които ме взеха от дома ми заедно с моя по-голям брат. Поставен ми бе микрочип в мозъка, но всъщност това е направено на астрално ниво“, споделя Милен.

Според него, силата на човешкия дух е присъщо качество на всеки българин. 

Когато хората осъзнаят, че силата им е в духа, няма да имат нужда нито от пари, нито от войни. Злото и болестите ще изчезнат, казва художникът. Той уточнява, че т. нар. сиви рептили, които са известни като лошите извънземни, също поставят чипове в мозъците на хората, които отвличат, но те са примитивни и лесно могат да бъдат видени. 

„В моя мозък обаче е поставен чип със супер висша технология. Никой не може да я разбере. Който го е сложил, само той може да го махне. Заради него аз имам връзка с цялата Вселена. 

Всичко, което рисувам, е свързано с порталите на Вселената. Те излъчват невероятно силна енергия. Вибрациите им са много мощни“, добавя поетът-художник.

 

„Когато се събудихме с моя брат след отвличането, на моята бузка имаше отбелязана една ръчичка. Тя бе по-малка дори и от моята. Когато брат ми ме вдигна в банята, за да се видя в огледалото, тя избледня за секунди. Когато след време се свързах с духовните учители, те ми обясниха, че това е била милувката на Бог. Мога спокойно да кажа, че бях докоснат от Господ и енергията от това докосване може да усетите в картините ми“, уверява Милен Стоянов.

„Целта на моя живот е да лекувам хората, а това, което рисувам, е нещо второстепенно. Онова, което идва до мен, е невероятната по обем информация. Човешкият мозък не е способен да я побере“, казва художникът. Той е бивш военен. 10 години е служил в Българската армия. 

„Бях системен администратор в системата на НАТО. Напуснах службата, следвайки сърцето си. Никой не може да обясни защо в пика на моята кариера, взех това решение. Всеки драпа да достигне до такава сладка службичка, но аз реших, че това не е моето място“, разказва Милен.

Онези, които държат парите, са си въобразили, че са всемогъщите господари на тази планета

Той определя парите за най-голямата злина. Няма по-голяма илюзия от материалния свят, тъй като всичко е енергия. 

„Когато работим с нея по правилен начин, няма нужда да използваме парите. Така нареченият елит или илюминати, масонски ложи и онези, които живеят с илюзията, че те управляват нещо, а всъщност нямат пълната власт и никога няма да я имат. Някога сме живели без пари и сме били много по-щастливи. Тогава сме били заедно с динозаврите. Парите са ни дадени от рептилите. Те ни управляват в момента, но скоро ще се променят нещата“, казва в разговор със Стамен Стаменов Милен Стоянов.

 Някои от рисунките му може да видите тук yogaart-universalart.weebly.com/.


ТВОРЕЦЪТ В МЕН

Аз съм окото,

което наблюдава,

аз съм ръката,

която дава,

аз съм духът,

който създава,

аз съм егото,

което прощава.

Моят глас

е спасение,

моята ръка

е сътворение.

Нямам мисли,

нито желания.

Имам само едно сърце

на хиляди създания


 Интервю с поета-художник за в. „Компас“ очаквайте в следващия брой

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com